A csupacsokis sütemény elkészítéséhez a vajat, a kakaóport, a feldarabolt étcsokoládét és a vizet egy lábasba öntjük és felmelegítjük, míg a csoki el nem olvad benne, majd hagyjuk kicsit hűlni.
A lisztet a sütőporral elkeverjük, hozzáadjuk a cukrot, a tojást és a joghurtot, végül hozzáöntjük a kakaós keveréket és összedolgozzuk. A masszát egy sütőpapírral kibélelt vekniformába öntjük, és 165 fokon kb. 35-40 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
A tetejére a mázhoz az étcsokit felolvasztjuk, elkeverjük a tejszínnel és a még meleg süteményre kenjük, majd megszórjuk a csokireszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.