A cukkinit és a sajtot lereszeljük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a sóval, a fokhagymaporral, majd hozzáadjuk a cukkinit, a sajtot, az újhagymát, a mézet, a sót és összekeverjük.
Hozzáöntjük a sört és a vajat, jól összedolgozzuk, hogy ne maradjanak benne lisztcsomók.
Egy sütőpapírral bélelt veknibe tesszük a masszát, a tetejét meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, és 170 fokra előmelegített sütőben 1 órán át sütjük.
Érdemes tűpróbával tesztelni a közepét, de figyeljünk, hogy az olvadt sajtot ne keverjük össze a nyers tésztával.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a cheddar sajtos cukkinikenyér
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.