A cukkinit, a répát, a burgonyát megmossuk, megtisztítjuk, majd káposztareszelőn lereszeljük. Sózzuk, állni hagyjuk 10 percig, majd kinyomkodjuk a levét.
Ezután megborsozzuk, hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és a tojást is. Amennyi zsemlemorzsát felvesz, annyit teszünk hozzá, de nem kell nagyon kemény masszát készíteni, csak hogy épp formázható legyen.
Tetszés szerinti nagyságú pogácsákat készítünk belőle, majd olajban kisütjük, oldalanként 5-5 perc alatt. (Ne túl hirtelen!)
Megjegyzés
Másfajta zöldségekkel is lehet kisérletezni! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.