Az apróra vágott vöröshagymát a zsírban megdinszteljük. Rátesszük a darált húst, fűszerezzük sóval, borssal és pirospaprikával, majd fedő alatt megpároljuk.
A rizst a szokásos módon sós vízben megfőzzük.
Egy tepsibe beleöntjük az egyik üveg lecsepegtetett zöldbabot. A megpárolt darált húshoz keverjük a rizst, a tojást és 1 pohár tejfölt. Rásimítjuk a bab tetejére, és betakarjuk a másik üveg lecsepegtetett zöldbabbal, végül megszórjuk a zsemlemorzsával.
Elkeverjük a másik 2 pohár tejfölt a liszttel, és a bab tetejére simítjuk, majd 170 fokos sütőben kb. 30 percig - pirulásig - sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.