2 gerezd felaprított fokhagymát egy serpenyőben olajon megdinsztelünk, majd hozzáadjuk a darált húst. Megpirítjuk, és sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük.
A megtiszított vajbabot félig puhára pároljuk. Egy közepes jénai tál alját kiolajozzuk, beletesszük a vajbabot, megsózzuk, megborsozzuk, majd rásimítjuk a húst.
A joghurtot elkeverjük a tojással és a maradék áttört fokhagymával. Ráöntjük a keveréket a húsra, és 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.