A tészta hozzávalóit összedolgozzuk egy tálban. A sütőt előmelegítjük, és egy egész nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A darált diót egy kis tálba szórjuk, egy másik tálban pedig kissé felverjük a tojásfehérjét. A masszából kisebb diónyi golyókat (1,5 dkg) sodrunk. Először megforgatjuk őket a fehérjében, majd a dióban.
Az előkészített tepsibe sorakoztatjuk őket, egy kevés helyet hagyva egymás között. Végül egy fakanál nyelével apró lyukat nyomunk a golyók közepébe. 170 fokon hőlégkeveréssel 15 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni, végül pedig kevés sárgabaracklekvárt kanalazunk a lyukakba.
Megjegyzés
Omlós süti, amit a lekvár tökéletesen kiegészít. Olyan jövök-megyek és bekapok egy sütit fajta. Nagyobb dobozban, egymás mellé sorakoztatva, légmentesen elzárva sokáig friss marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.