A langyos tejben elkeverjük a porcukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és hagyjuk felfutni. Ha az élesztő felhabosodott, a többi hozzávalóval mixerrel összedolgozzuk.
A cipót 4 felé osztjuk. Kisodorjuk négyzet alakúra, kb. 35x35 cm-re.
A töltelékhez valókat összekeverjük, megvárjuk, amíg kihűl. Elfelezzük mindkét tölteléket. Megkenjük a töltelékkel a tésztát. Feltekerjük, majd belehelyezzük a tepsibe. Tetejét tojással megkenjük és villával megszurkáljuk. A többi cipóval is így járunk el.
Egymás mellé fektetjük őket a tepsiben helyet hagyva közöttük mert sütés közben összenőnek. Előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük a bejgliket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.