A szoba-hőmérsékletű vajat habosra keverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a felütött tojásokat, melyekkel 1-2 percig tovább habosítjuk. Hozzáöntjük az aludttejet és jól összedolgozzuk.
A lisztet, a vaníliás cukrot, és a sütőport átszitáljuk egy tálba, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, majd a vajas keverékhez adjuk, és összekeverjük.
A sütőt légkeveréses módban 180-190 fokra előmelegítjük (alsó-felső sütésnél 190-200 fok, majd 170-150 fokra csökkentjük a hőt). Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, megszórjuk idény vagy aszalt gyümölccsel, dióval, és cukorral. Ezután a forró sütőbe téve 10-15 percig azonos, majd csökkentett hőfokon sütjük. A sütési idő 35-40 perc.
A sütőből kivéve hagyjuk a tésztát kihűlni, majd hidegen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.