Az olívaolajat egy serpenyőben felmelegítjük, és megpároljuk rajta a kockára vágott hagymát, majd rátesszük a zúzott fokhagymát, és pár másodperc múlva a darált húst is. Egy picit lepirítjuk, majd ráöntjük a paradicsomszószt, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd összefőzzük a ragut.
A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a joghurtot, egy kis reszelt szerecsendiót és a reszelt parmezán felét.
A tepsi alját kikenjük ezzel a keverékkel, és egymás mellé fektetjük rá a tésztalapokat, amit beterítünk a húsos raguval, erre újra a joghurtos szósz jön - és így folytatjuk a rétegezést. A tetejét a raguval fejezzük be, amire ráöntjük a maradék szószt és még megszórjuk parmezánnal.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük, amíg aranybarna lesz a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.