Az egyszerű zöldséges fasírt elkészítéséhez a vöröshagymát felaprítjuk, és egy kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd félretesszük.
A zöldborsót enyhén sós vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük és lehűtjük.
A sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Egy tálba tesszük a húst és hozzáadjuk a pirított és kihűlt hagymát, a zöldborsót és a lereszelt sárgarépát. Ízlés szerint fűszerezzük, majd jól összekeverjük.
Rászórunk 2 ek zsemlemorzsát, hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd jól összegyúrjuk.
A masszából egyforma méretű gombócokat formálunk, majd meghempergetjük zsemlemorzsában.
Végül a zöldséges fasírtot forró olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.