A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, belerakjuk a szódabikarbónát és a lisztet, majd hozzáadjuk a tojásfehérjék keményre vert habját. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, 160 fokon, kb. 30 percig sütjük!
A krémhez, a mandulatejben megfőzzük a vaníliás pudingport, ízlés szerint édesítjük, és hagyjuk kihűlni! A tejmentes cukrászhabot egy fél csomag habfixálóval felverjük, majd a krémbe keverünk belőle 2 evőkanállal.
A kihűlt és kettévágott tészta egyik felét megkenjük a krém 2/3-ával, megszórjuk az szeletekre vágott eperrel, majd rátesszük a tészta másik felét.
A tetejét és az oldalát a maradék krémmel beborítjuk, majd rákenjük a cukrászhabot és eper szeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.