A lisztet egy tálba szitáljuk. A közepébe mélyedést fúrunk, belemorzsoljuk az élesztőt, és ráöntjük a langyos tejet. Megszórjuk egy kevés liszttel és hagyjuk, hogy kb. 10-15 perc alatt kissé felfusson. Ezután hozzáadjuk a felkockázott kockázott vajat, a hideg tejet, a tojást, a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a rumot és a megmosott citrom lereszelt héját. Kézzel vagy a robotgép dagasztókarjával összedolgozzuk. Letakarjuk, és kb. 30 percre félretesszük.
A morzsához a vajat langyosra olvasztjuk és összedolgozzuk a cukorral, a liszttel és a fahéjjal. Amikor összeállt, durvára reszeljük vagy kissé szétmorzsoljuk, és felhasználásig hűtőben tároljuk.
Az élesztős tésztát sütőpapírral bélelt 30x20 vagy 41x30 cm-es tepsire tesszük, kinyújtjuk a tepsi nagyságának megfelelően, és további 20 percig pihentetjük.
Megtisztítjuk az epret és a rebarbarát, majd nagyobb darabokra vágjuk. A tészta tetejére szórjuk, majd meghintjük a cukorral, és a 170 fokra előmelegített sütőben 35-50 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.