A vajat robotgép nagy keverőtáljában, magas fokozaton fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a kétféle cukrot, kb. 3 percig keverjük. Keverés mellett egyenként hozzáadjuk a tojásokat, végül a vaníliát.
Egy másik tálban összeszitáljuk a lisztet, a sütőport és a sót. A száraz alapanyagokat a cukros-vajas keverékbe forgatjuk. Csomómentesre keverjük, végül a tejfölt a masszába dolgozzuk.
Lazán összeforgatjuk a barna cukrot és a fűszereket a nagyon puha vajjal.
Szétosztjuk a tésztamasszát egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe, kb.a háromnegyedükig érjen, majd csigavonalban elosztjuk rajtuk a fahéjas cukros vajat. Végül 175 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, és tűpróbával ellenőrizzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.