A kenyeret a tejbe áztatjuk, majd pár perc múlva kinyomkodjuk.
Az apróra vágott hagymát két evőkanálnyi olajon megdinszteljük.
A darált húst (marha és sertés vegyesen), egy tálban összekeverjük a kinyomkodott kenyérrel, hozzáadjuk a hagymát, és az összes többi hozzávalót, majd jól összedolgozzuk.
Nedves kézzel 2-3 cm átmérőjű golyókat formálunk, zsmelmorzsában meghempergetjük, majd forró olajban kisütjük. Sütés közben időnként megforgtajuk a fasírtgolyókat, hogy egyenletesen barnuljanak. Amikor kész, konyhai papírtörlőre szedjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.