A megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk, majd megszórjuk a liszttel és összeforgatjuk. Egy serpenyőben felforrósítunk kb. 5 dkg vajat és az olajat, majd hozzáadjuk a csirkecsíkokat is. Puhára pároljuk, majd kiszedjük a serpenyőből és félrerakjuk.
Ugyanebben az edényben megpároljuk a karikára vágott újhagymát, majd hozzáadjuk a szintén karikára vágott sárgarépát. Együtt pároljuk körülbelül 10 percig, majd felöntjük a zöldséglevessel, valamint a borral.
Amikor megpuhult a répa, a tejszínt is hozzáadjuk. Pár perc alatt összeforraljuk. Ízesítjük sóval, borssal és a fűszerpaprikával. Hozzákeverjük az előzőleg megpárolt csirkecsíkokat, és így együtt készre főzzük az ételt.
Az utolsó 10 percben a zöldborsót is raguhoz keverjük. Egy másik serpenyőben a maradék vajon a szeletekre vágott gombát megpároljuk. Megsózzuk, megborsozzuk. Az ízletes zöldséges ragut rizzsel tálaljuk, a tetejét a párolt gombával szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.