Egy tálban összedolgozzuk a darált húst az elmorzsolt fetával, a felvert tojással, a zsemlemorzsával, sóval, borssal és az oregánóval. A húsmasszát 20 percre a hűtőbe tesszük, közben az öntethez simára keverjük a joghurtot a szárított és a finomra vágott friss mentával. Ezután kissé megsózzuk.
A húsmasszából nedves kézzel pingponglabdányi golyókat formázzunk. Egy serpenyőben felhevítjük egy kevés olajat, majd aranybarnára sütjük benne a fasírtgolyókat. Szűrőkanállal papírtörlőre szedjük őket, és leitatjuk róluk a felesleges zsiradékot. A mentás joghurtöntettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.