A tojásokat szétválasztjuk, sárgájukat a kétféle cukorral felverjük. Hozzáadjuk a citromhéjat és -levet (vagy a likőrt), a lisztet, a sót, valamint a ricottát, majd simára keverjük.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd több részletben, óvatosan a ricottás krémbe forgatjuk.
A masszát egy kb. 28 cm átmérőjű, kör alakú, kivajazott sütőformába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. A sütemény akkor kész, ha a teteje aranybarnára sült. Ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.