A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a szétmorzsolt élesztőt, a sót és a felaprított rozmaringot, majd beledolgozzuk az olajat 1,6 dl langyos vízzel együtt.
Kiolajozunk egy tepsit, és beletesszük a tésztát, majd az ujjunkkal széthúzzuk. Pihentetjük kb. 45 percig. Ezután ismét megnyomkodjuk és megszurkáljuk villával, és kelni hagyjuk még 30 percig.
Leöblítjük a rozmaringágakat, letépkedjük róluk a leveleket, és rászórjuk a tésztára. Ezután a focacciát 250 fokra előmelegített sütőbe tesszük 5 percre, majd 220 fokon további 35 percig sütjük.
Még forrón megkenjük olívaolajjal és megszórjuk nagy szemű sóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.