A puha vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a tojásokat egyenként hozzáadva habosítjuk tovább. Hozzáadjuk a joghurtot és a sütőporral elkevert lisztet.
A tészta egyik felét a kivajazott, kilisztezett sütőforma aljára terítjük. Beborítjuk a 2 mm-es szeletekre vágott almával, és rásimítjuk a tészta második felét.
175 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 40 percig sütjük. Ezután a tetejét vékonyan megkenjük olvasztott, fahéjas mézzel, és 5 percre visszatesszük a sütőbe. Ha kihűlt, szeleteljük, vaníliafagylalttal tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.