A tojássárgákat kikeverjük a tejjel, a sóval, és a liszttel. A tojásfehérjéhez adjuk a cukrot és kemény habbá verjük. A habot a tésztához forgatjuk, úgy, hogy az ne törjön össze. Fahéjjal és kakaóporral ízesíthetjük.
A palacsintákat olajjal kikent serpenyőben, a szokásos módon megsütjük. Ha kisültek a palacsinták, rétegezzük őket.
Megkenjük a lekvárral az első palacsintát, reszelünk rá a gesztenyemasszából majd jöhet a következő palacsinta és így tovább. A tetejét naranccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.