A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd folyamatos keverés mellett kisebb adagokban hozzáadjuk a cukrot. Beleszitáljuk a lisztet, és összekeverjük.
Elfelezzük a masszát, és az egyik feléhez hozzáadjuk az ételfestéket, és mindkettőt nyomózsákba töltjük. Felváltva 1-1 csíkot nyomunk többször, hosszában egy 20x30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe. 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük, majd 5 percnyi pihentetés után a sütőpapírral együtt felcsavarjuk, és teljesen kihűtjük.
A krémhez felverjük a tejszínt, majd hozzákeverjük a mascarponét és a gesztenyepüré 2/3-át. A feltekert piskótát megtöltjük a krémmel, majd vékonyan kívülről is bevonjuk, és megszórjuk a dekorcukorral. A tetejét megszórjuk a maradék gesztenyepürével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.