A burgonyát sós vízben megfőzzük, meghámozzuk és karikára vágjuk. Kockára vágjuk a füstölt szalonnát, zsírját lábosban kiolvasztjuk, majd üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát.
Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt csiperkegombát, majd sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük.
Fedő alatt megpároljuk, majd felöntjük a liszttel elkevert tejföllel, és összefőzzük.
Kivajazott, tűzálló tálba rétegezzük a burgonyakarikákat és a gombakrémet. Végülmeghintjük reszelt sajttal, és forró sütőben kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.