Az apróra vágott hagymát egy kevés zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt és szeletekre vágott gombát és a pirospaprikát, majd megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk az apró kockára vágott paprikát és paradicsomot. Kis lángon az egészet puhára pároljuk.
Ha megfőtt, megszórjuk a rizsliszttel, hozzkeverjük a tejfölt, majd még egyszer felforraljuk.
A felengedett spenótot összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a sóval, a borssal, az áttört fokhagymával és annyi vízzel, hogy szaggatható legyen. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk, pár percig főzzük, és forrón tálaljuk a gombapaprikással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.