A konyhai papírtörlővel letisztogatott gombát felszeleteljük, esetleg csak félbe- vagy négyfelé vágjuk. A megtisztított újhagyma fehér részét vékonyan felkarikázzuk. Mélyebb serpenyőben vagy lábosban felhevítjük az olajat, és megpirítjuk rajta az előkészített zöldségeket. Megsózzuk, megborsozzuk, felöntjük a borral, és sűrűbbre főzzük kb. 4 perc alatt. Hozzáadjuk a megmosott, félbevágott paradicsomokat, és további 3 percig pároljuk.
A pennét forrásban levő sós vízbe szórjuk, a csomagolásán olvasható utasítás szerint kifőzzük, majd lecsepegtetjük, és összeforgatjuk a gombás szósszal. Petrezselyemlevelekkel díszítve vagy finomra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.