A görögös csirkecomb elkészítéséhez egy kis tálban összekeverjük a fűszereket: sót, durvára darált borsot, az elmorzsolt vagy összevágott oregánót, a bazsalikomot, a mentát és a pirospaprikát. Bedörzsöljük vele a csirkecombokat, majd zsírral kikent tepsibe lerakjuk, a tetejére locsoljuk a maradék megolvasztott zsírt, és öntünk alá fél deci vizet.
Alufóliával lezárjuk, és 180 fokos sütőben 50 percig sütjük. Levesszük róla a takarást, és magasabb hőfokon kicsit megpirítjuk a tetejét.
A bazsalikomos sült paradicsom elkészítéséhez a paradicsomokat elfelezzük (ha kicsi, maradhat egészben is). Forró olívaolajban fél percig pirítjuk a felszeletelt fokhagymát. Rádobjuk a nagyobb kockára vágott lila hagymát, az összevágott bazsalikomot és petrezselyem zöldjét, beleszórjuk a gyöngyhagymát.
Sózzuk, kicsit összepároljuk, végül rádobjuk a paradicsomot, és addig sütjük együtt, míg a paradicsom kicsit összeesik, de még szépen egyben marad.
A csirkecombokat a bazsalikomos sült paradcsommal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.