A palacsinta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd 30 percig a hűtőben pihentetjük, majd vékonyan kiolajozott, közepes méretű palacsintasütőben, hagyományos módon kisütjük a palacsintákat.
A töltelékhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a diót és összefőzzük. Rumban ázott mazsolával, narancshéjjal / citromhéjjal és rummal ízesítjük.
Az öntethez a tejszínt a cukrokkal felforrósítjuk, hozzátördeljük a csokoládét, és simára keverjük, azután ízesítjük rummal és belekeverjük a vajat.
Egy palacsintát megkenünk 1 ek diós krémmel, megcsurgatjuk az öntettel és ráfektetünk egy másik palacsintát, majd így rétegezzük a többi palacsintát is. Végül a tetejére rácsurgatjuk a megmaradt csokoládéöntetet, és dióval, mazsolával megszórva díszítjük. 1-2 óra hűtés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.