A mandulalisztet, rizslisztet, a sütőport és a sót egy tálban összekeverjük, hozzáadjuk a margarint és a tejfölt. Alaposan összegyúrjuk, majd a tésztát fél órára hűtőbe tesszük.
Egy tálba tesszük a sajtkrémet, a tejszínt, a tápiókalisztet, a nádcukrot, a citromlevet és a két felvert tojást. Megsózzuk, homogonné keverjük, majd a felhasználásig a hűtőben tároljuk.
A tésztát tortaforma aljába nyomkodjuk, majd előmelegített sütőben félig megsütjük. Ráhelyezzük a tortaforma oldalát, és egyenletesen elosztjuk rajta a sajtkrémet. Málnaszemekkel díszítjük
180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a mentes málnás sajttorta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.