A darált kekszet összekeverjük az olvasztott vajjal, majd elosztjuk 4 pohár alján, kicsit összenyomkodjuk és a hűtőszekrénybe tesszük.
A fehér csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a tejfölt és a tejszínt. A kapott krémet a habverővel felvert mascarponéhoz adjuk és addig keverjük, míg homogén állagú nem lesz, igény szerint porcukorral édesítjük.
A krémet a poharakba, a darált kekszre rétegezzük, megszórjuk egy kevés fagyasztott gyümölccsel, melyet még egy réteg krémmel befedünk. A pohárdesszerteket a megmaradt gyümölccsel és az apróra vágott mandulával díszítjük.
Megjegyzés
Promóció/A receptet köszönjük az Aldinak. A recepthez Milfina termékeket használtunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.