A 6 db tojást szétválasztjuk, a sárgájához hozzáajuk a cukrot, a szódabikarbónát, a vizet, ezt jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a végén óvatosan a felvert tojásfehérjéket!
Az almát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk, a tepsit sütőpapírral kibéleljük és az almaszeleteket szépen sorban belerakjuk majd fahéjas porcukorral bőséggel megszórjuk és ráöntjük a piskótatésztát, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük!
Közben a tejben megfőzzük a pudingport és kirakjuk hűlni egy tálba a margarint, a cukrot, a fahéjat és jól kikeverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, a felvert decor habot és krémesre keverjük! A kisült, kihűlt piskótát kivesszük és megfordítjuk, az almás rész van fent, arra rakjuk a krémet, majd a maradék habot és reszelt étcsokival megszórjuk!
Megjegyzés
Őszi hangulatú desszert glutén&tejmentes, igazi finomság, ezért szívből ajánlom mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.