A vizet felforraljuk és hozzáadjuk a margarint és a cukrot. A hozzávalókat összefőzzük majd hozzáadjuk kanalanként a lisztet és a tűzön addig főzzük/égetjük a tésztát, ameddig az el nem válik az edény falától. Ezután a masszát kihűtjük, majd egyenként robotgép segítségével hozzá dolgozzuk a tojásokat.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe két kanál segítségével apró gombócokat formázunk. A tésztát forró sütőbe tesszük és először magas hőfokon sütjük, majd később alacsony hőfokon szárítjuk. A szépen felfújódott és megsült fánkokat még melegen ketté vágjuk.
A pudingport a cukorral összekeverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a tejet és készre főzzük. A pudingot miután kihűtöttük bele kanalazzuk a fánkok alsó részébe. A cukrászhabot a habfixálóval felverjük és a pudingok tetejére kanalazzuk. Ezután ráhelyezzük a fánkok tetejét és porcukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.