A póréhagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és felcsíkozzuk. Szűrőben, folyó vízzel átmossuk, majd lecsöpögtetjük. A vöröshagymát meghámozzuk, majd felszeleteljük. A borsót felolvasztjuk, a ricottat pedig egy villa segítségével kissé összetörjük.
Az olaj 2/3-át egy kisebb serpenyőben felforrósítjuk, üvegesre pároljuk benne a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a pórét, sózzuk, borsozzuk, és 3 percig pirítjuk.
Egy tálban felverjük a tojást és a tejszínt. Hozzávegyítjük a parmezánt, majd a pirított hagymát. Egy másik serpenyőben a maradék olajat felforrósítjuk, és beleöntjük a hagymás tojást.
Amint sülni kezd, levesszük a tűzről, majd rászórjuk a borsót és a snidlinget. Végül meghintjük az egészet a ricottaval. Sütőben meggrillezzük. Ha túl hamar megbarnulna a teteje, alufóliát teszünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.