A póréhagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és felcsíkozzuk. Szűrőben, folyó vízzel átmossuk, majd lecsöpögtetjük. A vöröshagymát meghámozzuk, majd felszeleteljük. A borsót felolvasztjuk, a ricottat pedig egy villa segítségével kissé összetörjük.
Az olaj 2/3-át egy kisebb serpenyőben felforrósítjuk, üvegesre pároljuk benne a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a pórét, sózzuk, borsozzuk, és 3 percig pirítjuk.
Egy tálban felverjük a tojást és a tejszínt. Hozzávegyítjük a parmezánt, majd a pirított hagymát. Egy másik serpenyőben a maradék olajat felforrósítjuk, és beleöntjük a hagymás tojást.
Amint sülni kezd, levesszük a tűzről, majd rászórjuk a borsót és a snidlinget. Végül meghintjük az egészet a ricottaval. Sütőben meggrillezzük. Ha túl hamar megbarnulna a teteje, alufóliát teszünk rá.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.