A quinoát szűrőben átmossuk a csap alatt, majd lecsepegtetjük és lábosba öntjük. Hozzáadjuk az alaplét, felforraljuk, és kb. 20 percig főzzük. Ezután fedő alatt hagyjuk duzzadni kb. 5 percig.
A megmosott és kicsumázott paprikát apróra kockázzuk. A meghámozott gyökérzöldségeket hosszában félbevágjuk, és vékony csíkokra metéljük vagy felkockázzuk. A konyhai papírtörlővel letisztogatott csiperkét vékonyan felszeleteljük, majd tovább daraboljuk. A bébispenótot megmossuk és leszárazzuk. A megtisztított fokhagymát finomra vágjuk, az újhagymát vékonyan felkarikázzuk.
A felhevített olajon megfuttatjuk a fokhagymát és az újhagymát, majd hozzáadjuk a paprikát, a gyökérzöldséget és a gombát. Megfűszerezzük a kurkumával, a római köménnyel, valamint a csiliporral, és haraphatóra pároljuk 7-10 perc alatt. Közben szükség esetén 2-3 ek vizet adunk hozzá.
A quinoát összeforgatjuk a zöldségekkel és a spenóttal, majd a citromlével és sóval, borssal ízesítjük. Rövid pihentetés után tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.