A kovászos uborkát nagyon apróra felkockázzuk, és kétfelé osztjuk. Az egyik felét felöntjük a kovászos uborka levével és a lehűtött alaplével, és kevés szorbittal édesítjük.
A keveréket az apróra zúzott fokhagymával, néhány kaporlevéllel, a joghurttal és a tejszínnel simára turmixszoljuk, majd a darabolt kovászos uborka maradékát visszatesszük a levesbe.
Tálalás előtt néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Tálaláskor olívaolajjal díszítjük, pirítós kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.