Karikázzuk fel az újhagymát, és a felforrósított olajon, közepes lángon pirítsuk világosra 1 perc alatt, majd hagyjuk kihűlni. A magok eltávolítása után magozzuk ki, majd aprítsuk fel az uborkákat.
Pürésítsük az uborkákat, az alaplét, a tejfölt és a pirított hagymát. Ízesítsük sóval, borssal, és tegyük hűtőbe legalább 2 órára.
Grillezzük meg a paprikát, majd, a héja lehúzása után vágjuk vékony csíkokra. Adjuk ezt is a leveshez. Pirítsuk meg a kenyeret, és helyezzük rá a szardellát. Tálaljuk a levest a pirítóssal és a felaprított zöld fűszerekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.