A meghámozott uborkát félbevágjuk, és apróra kockázzuk.
Egy nagyobb mozsárban a fokhagymát összezúzzuk a sóval. Hozzáadjuk a diót és a kenyeret, majd alaposan összedolgozzuk. Apránként hozzáadjuk az olajat, és simára keverjük.
A joghurtot és az uborkát a fokhagymás masszához adjuk. Végül felöntjük a hideg vízzel, átkeverjük, és a citromlével ízesítjük.
Fogyasztás előtt a levest a hűtőben pihentetjük néhány órát, hogy az ízek összeérjenek. Az olajjal meglocsolt tört dióval és frissen aprított kaporral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.