A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a puha margarint habosra keverjük a tejföllel, a tojások sárgájával, az eritrittel, majd a vaníliakivonattal, a lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük.
A tojásfehérjehabhoz óvatosan hozzáadjuk a margarinos-tojásos keveréket, majd a lisztes-kakaóporost is. Muffinpapírral bélelt formákba kanalazzuk, és előmelegített, 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Miután a muffinok kihűltek a papírokat lehúzzuk róluk, és mindegyiknek levágjuk a tetejét. A "kalapokat" - a vízgőz felett felolvasztott - csokiba mártogatjuk, rácson hagyjuk megszáradni.
A krémhez a cukrászhabot kemény habbá verjük, a mascarponét az eritrittel és a kókuszreszelékkel kihabosítjuk, majd a cukrászhabhoz adjuk, összekeverjük, és csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a muffinok aljára nyomunk vele a krémből. Végül a csokis kalapokat rájuk helyezzük és azonnal fogyasztható is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.