A tökpürét simára keverjük a tojással és a vajjal. (Ez lehet korábban megsütött tök, vagy kockára vágott, és vízben megfőtt sütőtökből is, de az előbbi finomabb véleményem szerint!)
Egy másik tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd hozzákeverjük az elegyített nedveseket. Egy muffinsütő tepsit kibélelünk muffinkapszlikkal (én szilikont használok, mert az nem jár szeméttel, bármennyiszer újrahasználható, és tutira nem ragad bele a süti), és megtöltjük őket a masszával. Betoljuk a sütőbe, és tűpróbáig sütjük.
Ha készen vannak a muffinjaink, a krém hozzávalóit kemény habbá verjük, és habzsákkal díszítjük azokat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.