Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a préselt fokhagymát, az őrölt pirospaprikát, a darált húst és együtt pirítjuk néhány percig. Ha megpirult beletesszük a csíkokra vágott erős paprikát és a felkockázott paradicsomot. Sózzuk és borsozzuk, felöntjük a vörösborral és puhára pároljuk a húst.
A mártás elkészítéséhez a vajon kissé megpirítjuka lisztet, majd állandó keverés mellett hideg tejjel besűrítjük és forraljuk. Préselt fokhagymával ízesítjük, ha kissé már kihűlt, akkor hozzáadjuk a tejfölt és simára keverjük.
A spiráltésztát lobogva forró, sós vízben a csomagoláson található előírás szerint megfőzzük és leszűrjük. A sütőformát olajjal kikenjük és beleöntjüka tésztát, majd elosztjuk rajta a csirkés paprikást, és rácsorgatjuk a mártást. A tetejét vastagon megszórjuk füstölt sajttal, végül 185 °C-on, 35 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.