A lisztet elkeverjük a cukorral, a sóval és a sütőporral. A közepébe egy kisebb mélyedést fúrunk, és beleöntjük a felolvasztott vajat. Óvatos mozdulatokkal összekeverjük.
A tejben robotgéppel elkeverjük a tojásokat, és folyamatos keverés közben hozzáöntjük a lisztes keverékhez. Addig keverjük, amíg csomómentes lesz.
Régi típusú (nem teflon) palacsintasütőben olaj nélkül, lassú tűzön kisütjük a palacsintákat a szokásos módon mindkét oldalukon.
Csokikrémmel vagy juharsziruppal megöntözve fogyasztjuk.
Megjegyzés
A palacsintasütőt nem kell olajozni (mivel ez a tészta nagyon gyorsan magába szívja az olajat). Lassú tűzön kell sütni, mert 1 centi vastagra feljön, és hagyni kell átsülni. Az amerikaiak vajat tesznek a tetejére, és juharsziruppal öntik le, én az itt talált kedvenc csokikrémemet szoktam kettő közé kenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.