A kekszeket porrá zúzzuk. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sót és az olvasztott kókuszvajat, majd poharakba nyomkodjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A gyümölcsüket felforraljuk a cukorral és a citromlével, szitán áttörjük, és feloldjuk benne a zselatint. Belekeverjük a krémsajtba, majd hozzáadjuk a görög joghurtot. 30 percre a hűtőbe tesszük, majd laza mozdulatokkal hozzáforgatjuk a porcukorral habbá vert tejszínt. Poharakba adagoljuk, és szederszemekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.