Egy hőálló tálban összekeverjük a tojást és a cukrot, majd hozzáadjuk a frissen facsart és leszűrt citromlevet. Vízgőz fölé tesszük, (úgy, hogy az edény alját ne érje közvetlenül a lábosban lévő víz) és folyamatosan kevergetve kb. 10 perc alatt besűrítjük. Levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a kis darabokra vágott vajat és a citromhéjat, és alaposan összekeverjük. Lefedjük fóliával, és félretesszük hűlni.
Egy kis tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a sütőport, a kakóport és a sót, majd félretesszük. Egy közepes tálban összekeverjük a tejet, a vajat és a tojást. A száraz összetevőket a tejes keverékhez öntjük, és elkeverjük a villával összetört málnával. Sütés előtt 15 percig pihentejük a tésztát.
Forró, zsiradékkal kikent serpenyőbe adagolunk 2-3 evőkanálnyi tésztát, és mindkét oldalukat készre sütjük. A palacsintákat egymásra helyezzük, ráöntünk néhány kanálnyit a citromos krémből, és málnával díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.