A tészta hozzávalóit összekeverjük, hogy nyújtható tésztát kapjunk. (Ha túl lágy a tészta, tegyünk hozzá egy kis lisztet, ha nagyon száraz, akkor kicsivel több tejet.) Ezután lisztezett felületen alaposan átgyúrjuk, és körülbelül 5 mm vastagra nyújtjuk ki.
Egy kb. 7 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval köröket szaggattunkbelőle, majd nyújtófával nagyobbítottunk rajta. (Persze ez a művelet megspórolható, ha van a muffin formánkhoz méretezett szaggató, vagy egyéb szaggatásra alkalmas eszközünk.)
Ezután a köröket szilikonos muffin formába helyezzük, úgy, hogy az oldalát is fedje a tészta. (Ne használjuk fel az összes tésztát, mert a tetejére még kelleni fog.)
Ezután elkészítjük a tölteléket. Az almát megpucoljuk, majd lereszeljük. Kinyomkodjuk a levét, és ízesítjük az eritrittel és fahéjjal ízlés szerint. Az almás tölteléket a muffinformákba töltjük. A maradék tésztát kinyújtjuk.
Csillag alakú kiszúróval csillagokat szaggatunk a tésztából, és egy muffinra helyezünk két darabot, úgy, hogy a csillagok sarkai a muffin széléhez érjenek ki.
Egy tojást felverünk, és lekenjük vele a tészta tetejét. Előmelegített sütőben 180 fokon 30-35 percig sütjük, amíg a teteje szép aranybarna nem lesz. Ha kihűlt, a tetejét megszórjuk a fahéjas porrá őrölt eritrit keverékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.