A hagymát felkockázzuk, és kevés olívaolajon megdinszteljük. A felaprított zellert hozzáadjuk, majd belenyomjuk a fokhagymát, végül jöhet a felvágott gomba.
Pár percig kevergetjük, majd hozzáadjuk a mustárt és a fehérbort. Közepes lángon főzzük, amíg a leve el nem fő.
Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és a zsemlemorzsát. Miután elkevertük, levesszük a tűzről, és hagyjuk kicsit kihűlni.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd keresztben és hosszában is elvágjuk, hogy négy egyenlő részt kapjunk. A tészták közepére egy csíkban két evőkanálnyit felhalmozunk a gombás elegyből.
A tésztalapok széleit megkenjük kevés szója- vagy mandulatejjel. Ekkor ráhajtjuk a jobb szélét a balra, majd a rögzítés pontján egy villával lenyomkodjuk a tésztát.
Az így kapott tekercseket szintén megkenjük szójatejjel. majd megszórjuk szezámmaggal. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd jó 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.