A cukrot felolvasztjuk, levesszük a tűzről, majd belekeverjük a margarint. Amikor elolvadt, visszatesszük a tűzre, hozzákeverjük a főzőtejszínt, majd a vajkaramellát. Összeforraljuk, hogy a vajkaramella teljesen felolvadjon. Egy üvegbe öntjük, és félretesszük, amíg teljesen kihűl (közben még sűrűsödik).
Ezután a lisztet, a cukrozatlan kakaóport, sütőport és sót összekeverjük. A tojásokat habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük az olajat, a tejet és az olvasztott csokoládét, végül beleszitáljuk a lisztes keveréket.
Egy kisebb méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a tészta felét belesimítjuk. Megkenjük a karamellával, majd eloszlatjuk rajta a maradék tésztát. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 20 percig sütjük. Ezután megvárjuk, amíg teljesen kihűl, hogy a karamellöntet újra besűrűsödjön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.