A kukoricapelyhet aprítógéppel apróra daráljuk, (vagy zacskóba téve, nyújtófával apróra törjük.) A karfiolt kisebb rózsákra szedjük, megmossuk lecsepegtetjük, a csirkemellet falatnyi kockákra vágjuk. A tojást felverjük és belekeverjük a kurkumát, a sót, a borsot, és fokhagymaport (ízlés szerint).
A csirkemell darabokat és a karfiolt is, először megforgatjuk a lisztben, majd a felvert fűszeres tojásban, végül a kukoricapehelyben. Forró, bő olajban, kisebb adagokban, többször átforgatva, ropogósra sütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön róla.
A mártogatóhoz a megmosott snidlinget apróra vágjuk, majd belekeverjük a fűszerekkel együtt a joghurtba és jól lehűtjük. A kisült ropogós falatkákhoz kínáljuk a mártogatóst, salátával, de bármilyen körettel is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.