A karfiolt rózsáira szedjük, aprítógéppel összevágjuk, majd mikróba tesszük 4-5 percre és megpároljuk. Egy tiszta konyharuhába öntjük a karfiolt és kinyomkodjuk belőle a levet. (Vigyázat, forró! Nem árt egy kicsit hűlni hagyni!)
Ha kinyomkodtuk a levét, akkor összekeverjük a két tojással, sóval, zöld fűszerekkel, a reszelt mozzarella felével és a parmezánnal.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe vagy sütőformába szétnyomkodjuk a masszát és 180 fokon 20 percig sütjük. Amikor kezd pirulni a teteje kivesszük és elkészítjük a feltétet.
A tetejét megkenjük pizzaszósszal,sonkát, karikára vágott lilahagymát, paradicsomkarikát szórunk teszünk rá és majd a maradék reszelt mozzarellával megszórjuk a tetejét. Visszatesszük a sütőbe és addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.