A kelkáposztát megmossuk, majd apróra (kb. 3x1 cm-es csíkok) vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és megmossuk. Egy nagyobb edénybe tesszük a krumplit és a káposztát, és annyi vizet öntünk rá, hogy majdnem ellepje. Felforraljuk, és sóval és őrölt köménnyel ízesítjük. Lefedjük, és kis lángon puhára főzzük.
A lisztet a tejföllel csomómentesre keverjük, majd kb. 1 dl vízzel hígítjuk. A kész habarást sűrű kevergetés közben hozzáadjuk a főzelékhez, majd összeforraljuk.
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát. Megpirítjuk, majd megszórjuk a pirospaprikával. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, és összeforgatjuk. Felöntjük a vízzel, és sóval ízesítjük. A pörköltet addig főzzük, ameddig a csirkemell megpuhul. A főzeléket a pörkölttel együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.