Az almákat meghámozzuk, 8–10 cikkre vágjuk, majd késhát vékonyságúra felszeleteljük –keresztbe vágva.
A tojást a cukorral habosra keverjük, majd lassan adagolva hozzáadjuk az olajat is, és tovább keverjük. Hozzáadjuk az almát, de ezt már fakanállal keverjük össze. A lisztbe elkeverjük a fahéjat, a szódabikarbónát, és hozzáadjuk az almához. Jól elkeverjük, majd kb. 10 percig pihentetjük. Újból összekeverjük, majd még öt percig pihentetjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
Jól elegyengetjük, majd bőven megszórjuk durvára vágott dióbéllel, de lehet kókuszreszelékkel is,vagy mindkettővel. Az alma kimagozott meggybefőttel is helyettesíthető, vagy fele-fele aránybankeverjük bele. Kis lángon kezdjük el sütni kb. tíz percig, majd közepes lángon kb. háromnegyedóráig, hogy a tészta jól átsüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.