A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával, elmorzsoljuk a vajjal és beletesszük a porcukrot, a tojást és a kakaót. Összedolgozzuk, négy részre osztjuk, mindegyiket kinyújtjuk, majd négy lapot sütünk belőle 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt a tepsi hátoldalán.
A krémhez a tejből, a tojássárgájából, a lisztből és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A vajat a cukorral kikeverjük. A két krémet összekeverjük, és megtöltjük vele a lapokat.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat, majd megkenjük vele a sütemény tetejét. Szeletelés előtt néhány órát a hűtőben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.