Elkészítjük a tésztalapot: a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzá keverjük a kókuszreszeléket.
24×39-cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral béleljük,a tésztát bele öntjük,elsimítjuk. 170 fokra melegített sütőben 25 perc alatt megsütjük. Sütés közben fóliával letakarjuk.
A csokoládét a vajjal egy lábasban felolvasztjuk. A megsült tésztát tálcára borítjuk,a sütőpapírt lerántjuk róla, majd a tetejére egy másik tálcát teszünk és visszafordítjuk.
A kihűlt süteményt a vajjal felolvasztott csokoládéval lekenjük és hagyjuk rádermedni. Fagyasztóba tettem erre az időre.
A tejet a pudingporral,cukrokkal,tojás sárgákkal csomómentesre keverjük,majd sűrűre felfőzzük. A krémet kihűtjük. A habtejszínt keményre verjük és a vaníliás krémet apránként hozzá adva jól kihabosítjuk. A csokoládéra kenjük a krém 2/3 részét ,elsimítjuk . A tésztát négyzet alakúra vágjuk. A maradék krémet habzsákba szedjük és kis rózsákat nyomunk a kockák közepére. A tetejére csokoládét reszelünk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Megjegyzés
Amilyen gyorsan elkészült,olyan gyorsan el is fogy. Próbáljátok ki ezt a finom,kókuszos,krémes süteményt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.